Ninna Rydbjerg - billedkunst

Ninna Rydbjerg Mix

Født 1970 i Danmark.

Billedkunst.

 

Uddannelse og baggrund

Ninna Rydbjerg har gået på Rudolf Steiner Skolen i Århus. Hun er uddannet inden for landbrug og har altid fundet glæde og ro ved at tegne og male.

I de sidste knap 6 år, har Ninna Rydbjerg modtaget undervisning hos billedkunster Gitte Klausen på Mols. Hun arbejder mest med med akryl på papir og lærred, med klude, spartel og fingre. Hendes billeder opbygges i mange lag, og hver lag har stor betydning for det færdige resultat.

 

Inspiration

Den hvide flade med så mange muligheder. Ninna Rydbjergs billeder er altid en rejse fra første til sidste lag. Hun ved aldrig, hvor rejsen ender, og derfor er den spændende. Måske ender den abstrakt? figurativt? Eller en blanding? I selve processen er det ikke vigtigt, det er rejsen igennem processen, der er vigtig for hende.

 

Naturen med alle dens facetter er til stor inspiration og drivkraft for Ninna Rydbjerg. Naturen er uforudsigelig, forunderlig, smuk, varm, kold, duftende og vidunderlig. Den kan være kaos, til frustration, men mest af alt til stor glæde. Hun er igennem mange af disse facetter i sine malerier, men hun ved, når der opstår en bestemt glæde og tilfredshed, så er rejsen ved at være slut, og en ny kan begynde på en ny hvid flade, med lige så mange muligheder.