Nyheder

Nyhedsbrev november og december 2017

Nu nærmer julen sig, og hos Galleri Grevelsgaard har vi fundet julehumøret frem. Vi har lavet en lille juleudstilling med lækkert håndlavet julepynt fra flere af vores dygtige kunsthåndværkere.

Julegaveideer

I galleriet kan der findes rigtig mange gode gaveideer til den forstående jul. Vi har et stort og bredt udvalg af kunst og kunsthåndværk, og mangler du den helt perfekte og ikke mindst unikke julegave, er der mulighed for at finde den her.

I vores lille "dame afdeling" har vi blandt andet lækre italienske tasker fra My Wallet, designertasker fra Rikke Falkow og tasker i gummi og skind fra Mendel design. Her findes også tørklæder i silke og bomuld, samt smykker i sten og gummi.

Kommende arrangementer - Kunst i børnehøjde - Juleværksted

Find den helt unikke julegave imens børnene prøver kræfter med kunsten og laver julegaver til familien. Traditionen tro er kreativiteten i højsædet og kunsten i børnehøjde hos Galleri Grevelsgaard igen i år.

Vi åbner værkstedet for børn i alderen 6-15 år den sidste weekend i november og den anden weekend i december. Her kan børnene lave deres egne kunstværker sammen med 8 af galleriets faste kunstnere. Der er mulighed for at deltage i følgende aktiviteter: Glaskunst, Sølvsmykker, trækunst, rav og træsmykker, voksmaling, emaljesmykker, kunsttryk og keramik. Hver aktivitet tager en time og koster kr. 65,- man må selvfølgelig gerne deltage i flere aktiviteter.

I skemaet herunder kan du se de forskellige aktiviteter og tidspunkter. Vi anbefaler tilmelding så man er sikker på at få en plads. Ring på tlf. 31904405 eller mail info@grevelsgaard.dk

Obs: Arrangementet er kun for børn, og da der laves julegaver, er der ikke adgang for voksne i værkstedet. Galleriet har et vindue, hvor man kan se ind til børnene i værkstedet. Imens børnene er i gang, kan de voksne hygge sig i galleriet, hvor der vil være mulighed for at købe kaffe, gløgg, æbleskiver og kage.

 

Aktiviteter Lørdag den 25. november

Hold 1 Kl. 11 - 12  Glaskunst Kunsttryk Trækunst
Pause Kl. 12 - 13      
Hold 2 Kl. 13 - 14  Glaskunst Kunsttryk  Trækunst 
Hold 3 Kl. 14 - 15  Glaskunst Kunsttryk Trækunst
Pause Kl. 15 - 16      
Hold 4 Kl. 16 - 17   Glaskunst Kunsttryk Trækunst

 

Aktiviteter Søndag den 26. november

Hold 1 Kl. 11 - 12  Glaskunst  Kunsttryk  Træ og ravsmykker  Keramik
Pause Kl. 12 - 13        
Hold 2  Kl. 13 - 14  Glaskunst  Kunsttryk  Træ og ravsmykker  Keramik
Hold 3 Kl. 14 - 15  Glaskunst  Kunsttryk  Træ og ravsmykker  Keramik
Pause Kl. 15 - 16        
Hold 4 Kl. 16 - 17   Glaskunst  Kunsttryk  Træ og ravsmykker  Keramik

 

Aktiviteter Lørdag den 9. december

Hold 1 Kl. 11 - 12  Glaskunst   Emaljesmykker  Sølvsmykker  Voksmaling
Pause Kl. 12 - 13        
Hold 2  Kl. 13 - 14  Glaskunst   Emaljesmykker  Sølvsmykker  Voksmaling
Hold 3 Kl. 14 - 15  Glaskunst   Emaljesmykker  Sølvsmykker  Voksmaling
Pause Kl. 15 - 16        
Hold 4 Kl. 16 - 17   Glaskunst   Emaljesmykker  Sølvsmykker  Voksmaling

 

Aktiviteter Søndag den 10. december

Hold 1 Kl. 11 - 12  Glaskunst   Emaljesmykker  Sølvsmykker  Voksmaling
Pause Kl. 12 - 13        
Hold 2  Kl. 13 - 14  Glaskunst   Emaljesmykker  Sølvsmykker  Voksmaling
Hold 3 Kl. 14 - 15  Glaskunst   Emaljesmykker  Sølvsmykker  Voksmaling
Pause Kl. 15 - 16        
Hold 4 Kl. 16 - 17   Glaskunst   Emaljesmykker  Sølvsmykker  Voksmaling

 

Nyheder i galleriet

I galleriet har vi fået flotte unikatasker fra Else Sand. Else designer og syer selv de flotte tasker med lækker pels og skind. I sine designs indarbejder og genbruger hun ofte mindre dele fra gamle tasker og andre spændende ting. Der er ikke to af Else Sands fine tasker som er ens, og man er derfor helt sikker på at få en helt unik taske. Vi er glade for at kunne byde Else Sand velkommen hos Galleri Grevelsgaard.

Vi har desuden fået en ny smykkekunstner i galleriet, og det er en fornøjelse at byde velkommen til nye smykker fra Vibeke Elisabeth Design. Smykkerne er udført i sterlingsølv med indfatninger af smykkeglas i forskellige farver. Hvert enkelt smykke er unikt og designet ud fra det enkelte stykke smykkeglas.

 

Smykker i Galleri Grevelsgaard

Vi har et stort udvalg af unikasmykker fra 7 forskellige smykkekunstnere. Klassiske sølsmykker af Arne Willumsen, anderledes sølvsmykker af Anne Ove, moderne ravsmykker fra Andreas og Beate Wörner, smukke emaljesmykker fra Tom Lundsten, rå og spændende sølvsmykker af Marie Genefke og lækre unikasmykker fra Andreas Exner, som vi har et særligt tilbud på i julen.

 

Udstillinger

Der er stadig mulighed for at se de spændende værker af fra billedkunstner Jane Møller og Manfred Loose. Ligeledes udstiller billedkunster Lone Ogstrup og skulptør/billedkunster Ole Sand også stadig i galleriet.

 

Kurser
Galleri Grevelsgaard tilbyder glaskurser efter aftale. Det kan f.eks. være en veninde aften, firmaaften, polterabend eller uge kurser af 4-8 gange. Kurserne er for alle. Hvis du er interesseret, er du velkommen til at ringe og høre nærmere på tlf. 31904405.


Galleri Grevelsgaard på Facebook
Galleriet har en facebook side, hvor vi løbende slår nyheder og aktuelle informationer op. Her kan man altid følge med i, hvad der sker i galleriet. Vi arbejder hele tiden på at gøre vores lille galleri mere kendt. Derfor er det en stor hjælp, hvis vores kunder vil like os på facebook, og gerne give en anmeldelse af galleriet. Alle der liker Galleri Grevelsgaards facebook side deltager automatisk i en løbende konkurrence glasblomster. Vi udtrækker en vinder af en glasblomst, hver gang vi runder hele 100 likes, og en vinder af et valmueglasfad, når vi runder hele 1000 likes.