Galleriet

Grevelsgaard er en smuk gammel 4-længet gård i Fausing på Djursland. Landsbyen er beliggende ca. 15 minutters kørsel fra Randers og ca. 35 minutters kørsel fra Århus, Ebeltoft og Grenå. Gården har ligget her siden 1600 tallet. De nuværende bygninger er fra 1860 og ligger i
smukke omgivelser lige overfor landsbyens gadekær. ​I gårdens ene længe er der etableret en stor moderne ferielejlighed på ca. 450 m 2 med plads til 27 personer.
Du kan læse mere om ferielejligheden her.

Galleri Grevelsgaard

Efter restaurering og istandsættelse af den gamle kornlade er der nu et smukt galleri på ca. 400 m 2 . Grevelsgaard er et galleri med tilgængelig kunst og kunsthåndværk i øjenhøjde for alle. Både for de kunder som er meget interesseret i kunst, og dem som bare ønsker at omgive sig med smukke ting.
Kvalitet og alsidighed er i højsædet hos os. Vi repræsenterer mere end 50 kunstnere indenfor billedkunst, skulpturer i bronze, granit, stål og glas samt kunsthåndværk i keramik, træ, emalje og glas. Hver kunstner er blevet håndplukket.

Hos Galleri Grevelsgaard finder du altid et mangfoldigt udvalg inden for unika kunst. Udover kunst har vi også et bredt udvalg af design så som tasker, tørklæder og fine unikasmykker i sten sølv, rav og emalje.​
I galleriet hersker en hyggelig og afslappet stemning, hvor du kan tage dig alt den tid du behøver, før du beslutter dig om et evt. køb af vores værker.

Glaskunst

Grevelsgaard har eget glasstudio hvor der fremstilles glaskunst, der sælges i flere butikker rundt omkring i landet, og i galleriets værksted afholdes der glaskurser. Har du et specielt ønske inden for glaskunst, er du velkommen til at forhøre dig om muligheden for at få fremstillet lige netop det, du måtte ønske dig.

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Galleriet

Hos Galleri Grevelsgaard udstiller vi et bredt udvalg af unika kunst og kunsthåndværk fra mere end 50 forskellige kunstnere. Hver enkelt kunstner er blevet håndplukket.

LAG: Projekt Grevelsgaard glas og galleri

Grevelsgaard er støttet af LAG-Djursland, hvor målet er at udvide glasværkstedet med egenproduktion af glaskunst og mulighed for kursusvirksomhed. I tilknytning til glasværkstedet etableres et galleri (Galleri Grevelsgaard) som udstillingsplatform for egne produkter og andet kunst og kunsthåndværk af høj kvalitet, helst med lokal forankring.

​Det er Grevelsgaards mål:

  • at øge produktionen og antallet af forhandlere både lokalt og spredt rundt omkring i landet.
  • ​at kunne tilbyde kreative glaskurser.
  • ​at drive et galleri der danner ramme for salg af vores egen glaskunst samt for andre kunstnere og kunsthåndværkere på Djursland.
  • ​at skabe et tværkunstnerisksamarbejde og netværksdannelse på Grevelsgaard.​

Projektet er støttet af LAG Djursland med kr. 200.000,-
Du kan se mere om LAG på http://ec.europa.eu/agriculture/rural-development-2014-2020_da

Du kan møde os i galleriet

Scroll to Top