Glaskunst kursus

Glaskunst kursus med erfarne undervisere

Er du interesseret i at komme på glaskunst kursus, afholder vi hos Galleri Grevelsgaard jævnligt workshops, hvor du selv kan få lov at være kunstner for en dag. Vi er beliggende på Djursland, ikke så langt fra Århus og Randers i Østjylland, hvor vi gerne åbner dørene for et kursus i glaskunst til dig.

Vi har dygtige undervisere med mange års erfaring indenfor glaskunst, som kan lære dig teknikken bag det at skabe noget helt unikt. Det kan være en hyggelig familieaften, et bryllupsarrangement eller måske et glaskunst kursus for en forening med kunstinteresserede.

Hold oprettes ved minimum 6 voksne betalende

Vi tilbyder fast 4 kursusforløb: 

Kursus 1:
All inklusive. Vi har på forhånd udvalgt 8 – 10 forskellige designs der kan vælges i mellem. Du vælger hvilken figur du gerne lave og vælger selv farverne. Kurset koster kr. 350,- og varer ca. 3 – 3½ timer. Kurset er for voksne.

Kursus 2:     
Fri leg. På dette kursus kan du lave lige det du kunne tænke dig. Du betaler kr. 250,- for selve kruset og materialer efter forbrug. Kurset varer 3 – 3½ timer. Kurset er for voksne.

Kursus 3:
Barn/voksen kursus. Kom og få nogle hyggelige timer sammen hvor I kan prøve at arbejde med glas. Vi har på forhånd udvalgt flere forskellige figurer der kan vælges i mellem og I sætter selv jeres præg på den enkelte figur, kun fantasien sætter grænser. Kurset er tænkt som en hyggedag hvor I arbejder sammen omkring jeres glas projekter. Kurset er for børn fra 6 – 11 år sammen med en voksen og varer 2½ timer. Kurset koster kr. 495,- for et barn og 1 voksen. Har du flere børn med koster det kr. 175,- pr. ekstra barn.

Kursus 4:
Børn. Prøv at lave din egen glaskunst og oplev en hyggelig stund i glasværkstedet. Du kan lave en tegning hjemmefra, af det du gerne vil lave på glas. Det kan været et hus, et skib, en blomst eller dit kæledyr – du bestemmer selv. Så hjælper vi dig med at lave et flot glasbillede af din tegning. Kurset er for børn fra 6 – 11 år og varer 1 time. Kurset koster kr. 200 inkl. materialer (firkant 12 * 12 cm) for et barn.

Skal der også være lidt til ganen?

I forbindelse med Glaskunst kursus kan vi også sørger for fuld forplejning med kaffe, kage, vin og chips, så der er lidt til ganen, mens vi sammen laver små figurer i glas

Er der en glaskunstner gemt i dig, har du mulighed for at få arrangeret et privat glaskursus hos os, hvor du for eksempel kan invitere andre ligesindede, der også synes, at det kunne være spændende at skabe kunst i glas. Måske en sjov venindeaften? Læs vores gode anmeldelser her. 

Glaskunst kursus

Vores kurser oprettes når der er min. 5 deltagere.

På Grevelsgaard tilbydes – udover sidenævnte – en lang række glaskunst kurser. Om du er nybegynder eller øvet er ikke så vigtigt, vi tilrettelægger vores kurser så der er udfordringer for alle.

Vi arrangerer:

 • Events
 • Minikursus
 • Teambuilding
 • Firmaaften
 • Fødselsdag
 • Aftenkurser
 • Weekendkurser
 • Venindeaftner
 • Familiekurser
 • Sølv/Guldbryllup eller
 • Polterabend (laves som link til nedenstående tekst)

Har du en ide eller et ønske til et kursus eller en event så har vi stedet og ekspertisen og vi er meget fleksible.

Udfold din kreativitet med et hyggeligt kursus i glaskunst. Det er nemmere end du tror, og alle kan være med. Du kan lave glasfigurer, smykker, glashuse, billeder, skåle, fyrfadsstager og fade i forskellige former, kun fantasien sætter grænserne. Læs yderligere om vores glaskurser her.

Vi gør rigtigt meget ud af at skabe en hyggelig og imødekommende stemning, så du føler dig godt tilpas. Der er altid mulighed for at få en kop kaffe eller te under kurset.

Kontakt os for at få en nærmere aftale

Vil du gerne med på et glaskursus, kan du ringe og høre mere om dine muligheder samt priser og meget andet. Vi kan kontaktes på telefon 53 67 44 05, eller du kan skrive til info@grevelsgaard.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.​

Glaskunst kursus

På Grevelsgaard tilbydes en lang række kurser inden for glaskunst. Om du er nybegynder eller øvet er ikke så vigtigt, vi tilrettelægger vores kurser så der er udfordringer for alle.

Vi arrangerer Events, Minikursus, Teambuilding, Firmaaften, Fødselsdag, Aftenkurser, Weekendkurser, Venindeaftner, Familiekurser, Sølv/Guldbryllup eller Polterabend. Har du en ide eller et ønske til et kursus eller en event så har vi stedet og ekspertisen.

Udfold din kreativitet med et hyggeligt kursus i glaskunst. Det er nemmere end du tror, og alle kan være med. Du kan lave glasfigurer, smykker, glashuse, billeder, skåle, fyrfadsstager og fade i forskellige former, kun fantasien sætter grænserne. Læs yderligere om vores glaskurser her.

Tilmelding til glaskunst kursus

 • Ring og tilmeld dig på 31 90 44 05​
 • Du kan betale kursusgebyret via MobilePay til 43717, eller via bankoverførsel.
 • Du er først tilmeldt kurset, når pengene er overført.
 • Alle kurser oprettes ved min 5 betalende deltagere

Ved udeblivelse eller afbud senere end 3 dage – 72 timer – før kursusstart, tilbagebetales kursusgebyret ikke.

​Firmaaften eller venindeaften

Tag dine kolleger eller veninderne med til en hyggelig og kreativ aften hvor I arbejder med glas.
Her kan I hver lave en sjove figur efter en skabelon. Vi vælger på forhånd 6-8 designs ud som I kan vælge imellem. Vi byder på et glas vin og lidt chips undervejs og I er velkomne til selv at tage mad med som I kan nyde i værkstedet inden vi går i gang.

Vi arbejder med koldglasteknik, hvor vi skærer og klipper i glasplader, som bagefter smeltes sammen og formes i en glasovn. Vi bruger glas fra Bullseye i mange farver og du får professionel hjælp gennem hele processen.

Vores værksted er udstyret med alle de redskaber som du får brug for, så det eneste du skal medbringe er lysten til at udfolde dig kreativt og godt humør.

​Kurset er for voksne både helt uerfarne og for let øvede og varer 3,5 timer.

Ring og hør nærmere om mulighederne.

Pris: 350,- kr. for 1 voksen alt inklusivt.

Der er plads til op til 16 voksne, holdet oprettes ved min. 5 deltagere.

Glaskunst kursus for børn og voksne sammen

Vi holder gerne kurser for børn og voksne. Kom og få nogle hyggelige timer sammen hvor I kan prøve at arbejde med glas. I kan lave flotte billeder i glas, sjove figurer eller gaver kun fantasien sætter grænser. Kurset er tænkt som en hyggedag hvor I arbejder sammen omkring jeres glas projekter.

​Kurset er for børn fra 6 – 14 år sammen med en voksen og varer 2 timer.

Pris: 350,- kr. for 1 barn ifølge med en voksen. + Materialeudgifter

Der er plads til 5 børn med 5 forældre, holdet oprettes ved min. 3 betalende deltagere.

Polterabend

Giv en dejlig gave og et fantastisk minde til brudeparret og få en sjov og fascinerende oplevelse med glaskunst.

​Vi arrangerer polterabend i smukke og hyggelige rammer, hvor I sammen med den kommende brud eller brudgom laver en helt personlig glashilsen. I kommer alle til at arbejde med glas og får en spændende oplevelse og nogle hyggelige timer sammen. Arrangementet ender ud i et flot glasfad eller et vægophæng efter eget ønske.

Hver enkelt deltager laver sin egen glasfirkant som designes og dekoreres evt. ud fra et overordnet tema eller farveskala. De færdige glasplader samles til et unikt glasfad eller vægophæng som smeltes 2 gange i glas ovnen. Glasset skal afspændes og afkøles og I vil få besked når glasfadet er klar til afhentning.

​Vi hjælper jer under hele processen, så der kommer både kreativ og brugbar glaskunst ud af arrangementet. Under processen får hver enkelt deltager mulighed for at indarbejde sin egen personlige hilsen til brudeparret. Den færdige glaskunst vil være et varigt minde om en god dag og en god oplevelse sammen med vennerne.

Vi har en hyggelig gårdsplads og gårdhave hvor I kan holde en pause og evt. nyde medbragt mad og drikke.

I kan lave et fad på 50 x 50 cm eller 2 stk. vægophæng på 30 x 30 cm. Har I andre ideer giver jeg gerne et tilbud på det.

Pris: 1.600 kr. inkl. materialer for op til 9 personer. Yderligere deltagere koster 100 kr. pr. person.

Arrangementet varer ca. 2 – 2½ time

Tilmelding på tlf. 31 90 44 05 eller mail: bettina@grevelsgaard.dk

Betaling af grundbeløbet, kr. 1600,- ved tilmeldingen, evt. ved overførsel til bankkonto: 7260 – 1377780 eller MobilePay til 31 90 44 05. Reservationen er først gyldig når indbetalingen har fundet sted. Betaling af evt. restbeløb på kursusdagen, kontant eller via MobilePay.

​Brænding af dine egne ting

Vi kan tilbyde at smelte dine egne glasting i vores glas ovne, hvis glas og materialer er blevet købt ved hos os. Pris beregnes ud fra pladsforbrug og tid i ovnen.

Af hensyn til vores ovne og andres glasting, brændes der ikke kobber, sten eller lignede ikke egnede materialer. Glaskunst der indeholdende ovennævnte materialer bliver det ikke brændt.

Afhentning af de smeltede glasting er efter aftale. Vi garanterer at indleveret glaskunst bliver smeltet og nedkølet ud fra de korrekte formler men uden ansvar for resultatet.

Glaskunst kursus for alle – 1 aften​

Her kan du lave sjove figurer, små fade, huse eller billeder, efter en skabelon eller dit eget design.

Vi arbejder med koldglasteknik, hvor vi skærer og klipper i glasplader, som bagefter smeltes sammen og formes i en glasovn. Vi bruger glas fra Bullseye i mange farver og du får professionel hjælp gennem hele processen.

Vores værksted er udstyret med alle de redskaber som du får brug for, så det eneste du skal medbringe er lysten til at udfolde dig kreativt og godt humør.

Der vil naturligvis være forskel på hvor meget den enkelte deltager producerer, så udgifter til materialer og eftermontering betales efter forbrug.

Kurset er for voksne både helt uerfarne og for let øvede og varer 3,5 timer.

Hverdagsaften kl. 18.30 -22.00

Pris: 250,- kr. for 1 voksen. + Materialeudgifter

Der er plads til 12 voksne, holdet oprettes ved min. 6 deltagere.

Glaskursus for alle – 4 aftner

Dette er kurset for dig, der gerne vil lære at arbejde med forskellige emner og lave flere forskellige ting.

Under forløbet kommer vi omkring forskellige emner. En gang vil vi f.eks. arbejde med små figurer, en anden gang laver vi julepynt eller påskepynt, en tredje gang vil fokus være på smykker eller små fade og skåle og sidste gang kan du få hjælp til at realisere dine helt egne ideer.

Vi arbejder med koldglasteknik, hvor vi skærer og klipper i glasplader, som bagefter smeltes sammen og formes i en glasovn. Vi bruger glas fra Bullseye i mange farver og du får professionel hjælp gennem hele processen.

Vores værksted er udstyret med alle de redskaber som du får brug for, så det eneste du skal medbringe er lysten til at udfolde dig kreativt og godt humør.

Der vil naturligvis være forskel på hvor meget den enkelte deltager producerer, så udgifter til materialer og eftermontering betales efter forbrug.

Kurset er for voksne både helt uerfarne og for let øvede og varer 3,5 timer pr. gang over 4 hverdage.

Hverdagsaften kl. 18.30 -22.00

Pris: 800,- kr. pr. person. + Materialeudgifter

Der er plads til 12 voksne, holdet oprettes ved min. 6 deltagere.

Se mere fra Glaskursus

Hos Galleri Grevelsgaard udstiller vi et bredt udvalg af unika kunst og kunsthåndværk fra mere end 50 forskellige kunstnere. Hver enkelt kunstner, national som internationalt, er blevet håndplukket.

Scroll to Top