Havekunst

Havekunst fra Galleri Grevelsgaard. Her finder du blandt andet dekorationskugler udført i jernlook, stenskulpturer, glasskulpturer, fuglebade, sommerblomster og ikke mindst den kendte glasvalmue fra Grevelsgaard, der er frostsikker og fås i mange farver.
Vi har også glastulipaner som med et fyrfadslys giver de smukkeste farver og skaber stemning og hygge i din have eller på terrassen. Du kan ligeledes finde glas til ophæng i eksempelvis rionet, og vi har også dekorative sommerfugle og guldsmede i glas​ samt meget mere.

Har du et særligt ønske eller en ide til en glasskulptur i haven skal du ikke holde dig tilbage. Det kan være en skulptur som udelukkende består af glas eller en skulptur hvor glas er det bærende element men i kombination med eksempelvis beton, jern eller træ. Vi tager gerne en snak med dig om dine ønsker, med henblik på at finde en fælles løsning, og ikke mindst fremstille det til dig.

​Vi står gerne til rådighed for en snak om en specialopgave.

Kontakt os på tlf. 31 90 44 05 eller på mail info@grevelsgaard.dk.

 

Havekunst

Havekunst - et friskt pust til haven

Havekunst giver en smuk have året rundt. En smuk have er ofte sæsonbestemt – når efteråret kommer og blomsterne falmer bliver farverne ofte grå og kedelige. Haven er langt fra, den smukke have man har om sommeren, når blomsterne er sprunget ud og farverne brillerer. Der er dog flere muligheder, for at gøre haven indbydende, selv i mørke tider, med kold jord uden grobund.

Hos Grevelsgaard specialisere vi i at smuksere dine omgivelser med vores glas- og havekunst. Her har du muligheden for at opgradere og give liv til din have, terrasse eller noget helt tredje. Vi tilbyder en bred pallette af kunst, som både kan bruges inde og ude. Vores brede sortiment har alle et sammenligneligt look, hvilket gør, at man har utallige muligheder for at sammensætte kunst der harmonerer i farve og statur. Med havekunst fra Grevelsgaard kan du skabe lige præcis det udtryk, du gerne vil skabe.

Se vores havekunst

Hos Grevelsgaard har vi et stort udvalg af kunst og kunsthåndværk til haven og vi fremstiller selv større haveskulpturer i glas på bestilling.

Opgrader dine have med kunst fra Grevelsgaard

Havekunst, et sted hvor gode ideer og tanker kan slippes løs. Alt fra glas til stenskulpturer. Spørgsmålet er hvad der passer ind i lige præcis din have. Kig vores sortiment igennem og find det rette værk for dig. Haven kan altid bruge en kærlig hånd, og hvad ellers med en opgradering med et unikt kunstværk fra Grevelsgaard. Om det er en kæmpe skulptur i jern, eller om det er mindre smukke glasvalmuer som vi er kendte for, er helt op til den enkelte. Find de rette kombinationer mellem havekunst og havemøbler. En rød tråd der måske har brug for at blive brudt af noget rustikt og anderledes.

Imponer dine venner og familie

Havekunst kan være mange ting. Derfor er det også ”nemt” at finde noget der kan imponere dine nærmeste. Man ser det ikke så tit, men at kaste sig ud i noget nyt og finde noget unikt der kan bidrage til ikke kun naturen omkring dig, men også din bolig er altid en god idé. Haven er med til at skabe stemning i og omkring dig, og derfor skal man ikke gå ned på udsmykning og sjove elementer udendørs. Er du på udkig efter noget specielt, så lav en plan og snak med os om en særopgave. Læs mere i nedenstående afsnit.

Havekunst efter dine ønsker

Hos Grevelsgaard er vi altid klar på en opgave udover det sædvanlige. Vi ved at der findes mange derude der har virkelig gode idéer. Det er dog ikke altid nemt at få ud i verdenen. Men det kan vi hjælpe med. Har du en særopgave i glas er du kommet til det rette sted. Vi er eksperter på området, og vil kunne levere kvalitetshåndværk til din have. Uanset hvad du havde i tankerne, så tag en snak med os, og vi finder den rigtige løsning. Haven skal man ikke glemme. Her kan der laves minder og findes nogle fantastiske syn morgen og aften. Et sted hvor idyl kan skabes med få ændringer. Kontakt os nu på tlf. 31 90 44 05 eller på mail info@grevelsgaard.dk.

Havekunst
Scroll to Top