Kunstgalleri

Hos kunstgalleri Grevelsgaard er der fokus på kunst, kunsthåndværk og glaskunst. Vi udstiller mere end 50 forskellige dygtige kunstnere, som hver har deres unikke stil. Vores galleri ligger tæt på Århus og Randers i Østjylland, hvor kunstinteresserede kan få stillet deres nysgerrighed på kunst i mange afstøbninger.

På Grevelsgaard bliver der løbende skiftet ud blandt udstillingerne så der til stadighed er en spændende og levende udstilling, hvor du vil opleve, at der er nyt at se på fra gang til gang

​Vores kunstgalleri er alsidigt med blandt andet kunst med glas, keramik, billedkunst og forskelligt kunsthåndværk. Der er noget for enhver smag. Går du meget op i kunst, er der masser af inspiration at hente her, og du kan få pirret dine sanser. Kunst taler til folk på forskellige måder, vi er spændte på, hvordan de forskellige kunstværker taler til dig.​ Læs mere om kunstnerne her.

Smukt kunstgalleri for alle

I vores smukke kunstgalleri, hvor der altid er hyggeligt og rart at være, byder vi på mangfoldig kunst. Vi garanterer, at du vil se kunst, som du aldrig har set det før. Vi har et bredt udvalg af kunst og kunsthåndværk for enhver smag. Ved et besøg hos os får du et grundigt indblik i dansk brugskunst. Der er rig mulighed for at få inspiration til, hvad dit næste kunstværk skal være.

Vores Galleri er beliggende i den lille landsby Fausing på Djursland. Vi holder til på en idyllisk gammel firlænget gård hvor de ældste bygningsdele daterer sig tilbage til midten af 1600-tallet. Gården var fra 1665 – 2010 en slægtsgård. Når du besøger kunstgalleri Grevelsgaard er du velkommen til at gå en tur i vores skovhave, hvor vi løbende sætter skulpturer ud i så den ad åre bliver til en skulpturskovhave. Skovhaven er en meget ung skov derer plantet i 2014. Den består udelukkende af planter som er naturligt hjemmehørende i Danmark. Skovhaven er anlagt som en vildtremise der er kendetegnede ved at være er beplantninger, hvis formål er at være til gavn for dyrelivet. Det kan de f.eks. være som ynglested, dækning eller spisekammer for dyr og insekter. Et særligt karakteristika ved en vildremise er, at den skal holde vinden ude og lukke solen ind.  På den måde skaber man nogle områder, som vildtet sætter pris på at opholde sig i.

Kunst til alle omgivelser

Kunstgalleri

I kunstgalleriet vil du opdage, at vi fremviser mange forskellige kunstvinkler. Vi har sørget for en samling af værker fra ca. 50 dygtige kunstnere. Man finder alt fra brugskunst og glaskunst til større kunstmalerier. Her er der gode muligheder for at finde det næste kunst til hjemmet eller haven. Vores kunstgalleri har lidt fra hvert hjørne af Danmark og virker som et knudepunkt i kunstens verden. Kom endelig forbi i vores åbningstider som kan ses herunder.

Kontakt os for åbningstider, priser og andre informationer

Du kan se vores aktuelle åbningstider nederst på siden. Passer åbningstiderne dig ikke, holder vi – efter aftale – gerne åben på andre tidspunkter.

Du kan se et udvalg af vores kunst i vores webshop.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte os på telefon 53 67 44 05 eller skrive til info@grevelsgaard.dk.

Se vores galleri

Se billeder fra det hyggelige galleri

Scroll to Top