Lene Purkær Stefansen

Født 1968 i Danmark.​

Uddannelse og baggrund

Lene Purkær Stefansen arbejder med bronze og elsker det udtryk, den varme og kærlighed. der er i materialet.

Hun har arbejdet med bronzen i snart 19 år og udstillet med sine skulpturer siden 2005.

Som Lene Purkær Stefansen selv udtrykker det: “Jeg er dannet i ren uspolerethed af det, der kommer fra det inderste hjertekammer” mere klart kan det vist ikke siges af en, der er passioneret og elsker sit arbejde med kunsten”

Inspiration

Lene Purkær Stefansen arbejder med bronzeskulpturer, vinpropper, bronzesmykker og senest bronzebillederne ( som hun har fået beskyttet). Lene Purkær Stefansen udtrykker med sin kunst en stor kærlighed til livet. Både med det lyse og det mørke.

Hun har udfærdiget mange priser både nationalt og internationalt for organisationer, virksomheder og foreninger. Bl.a priserne til “Verdens bedste håndboldspiller” i 3 år, samt internationale priser for Falck Foundation i nu 6 år, næste uddeling er i Cape Town.

Lene Purkær Stefansen er en passioneret og energisk arbejdshest, der elsker at mærke!!.. hun bliver helt euforiseret af sit arbejde.

Kirsten Marie Hedeland forklarer det vist meget godt :

“Kærligheden og nærværet er vigtige elementer for Lene. Hendes skulpturer har kærligheden som omdrejningspunkt, hvor liv og glæde udspringer. Hun indfletter de elementer, der gør os til mennesker og hun gør det med charme, humor og indlevelse, hvilket vækker varme følelser i os, som betragter af hendes intense og positive værker”.

Translate