Ninna Rydbjerg

Født i 1970 i Danmark.

Uddannelse og baggrund
Ninna Rydbjerg har modtaget undervisning hos Billedkunstner Gitte Klausen (Mols). Jeg arbejder mest med akryl på papir og lærred, med klude, spartel og fingre. Hendes billeder opbygges i mange lag og hvert lag har stor betydning for det færdige resultat.

​Hun har skolegang fra Rudolf Steiner Skolen i Århus. Uddannelse inden for landbrug og har altid fundet glæde og ro ved at tegne og male.

Inspiration
Den hvide flade med så mange muligheder. Ninna Rydbjergs billeder er altid en rejse fra første til sidste lag. Hun ved aldrig hvor rejsen ender og derfor er den spændende. Måske ender den abstrakt? figurativt? Eller en blanding? I selve processen er det ikke vigtigt, det er rejsen igennem processen, der er vigtig for hende.

Naturen med alle dens facetter er til stor inspiration og drivkraft.

​Naturen er uforudsigelig, forunderlig, smuk, varm, kold, duftende og vidunderlig. Den kan være kaos, til frustration, men mest af alt til stor glæde. Ninna er igennem mange af disse facetter i mine malerier, men hun ved, når der opstår en bestemt glæde og tilfredshed, så er rejsen ved at være slut og en ny kan begynde på en ny hvid flade, med lige så mange muligheder.

Translate