Sao Marcos

Unik Glaskunst

Murano glas

Håndlavet unik glaskunst fra Brasilien af den kendte Molinari familie. Familien ejer et af verdens største Murano glaspusterier etableret i 1962.

En sekulær teknik, der stammer fra Italien, og som med stor beherskelse og kreativitet kontinuerligt udvikles og bevares af brødrene og de første brasilianske glasproducenter: Antônio Carlos Molinari og Paulo Molinari, kunstnere og direkte disciple fra den berømte italienske glasmager og forløber for teknik i landet, Aldo Bonora.

Siden starten i 1962 har São Marcos Crystals forbedret denne kunst hver dag, hvilket har givet dem utallige priser samt stor international anerkendelse for fremragende arbejde.
Alt dette gør det til en reference i eksport til flere lande, som en af de største og mest respekterede Murano Glass fabrikker i verden.

På en forretningsrejse til Brasilien fandt jeg disse elegante og unikke glasstykker. Jeg faldt øjeblikkeligt for den smukke udformning og det flotte farvespil og har nu opnået forhandling af disse håndlavede produkter i Danmark.

Lars Brædstrup

Translate