Specialopgaver

 

I Galleri Grevelsgaards glasværksted har vi udført mange specialopgaver for vores kunder, unikke kunstværker i glas, der kun findes i det ene eksemplar.

​Har du et personligt ønske, en idé til noget specielt, du gerne vil have udført, tager vi gerne en snak med henblik på at finde en fælles løsning, og ikke mindst fremstille det til dig.

​Vi står gerne til rådighed for en snak om en specialopgave.

Kontakt os på tlf. 31 90 44 05 eller på mail info@grevelsgaard.dk.

Dit personlige navneskilt

Vi fremstiller personlige navne- og nummerskilte i glas på bestilling. Vi har nogle standardmotiver, men udfører også specialbestillinger (mod et mindre tillæg). Skiltene kan sidde udendørs, tåler al slags vejr og kan opsættes på alle overflader. Du kan se nogle eksempler her.

Leveringstid er ca. 1 uge. Der kan frit vælges mellem flere bundfarver, skrifttyper og sort eller hvid skriftfarve. Skiltet er som standard monteret på en rustfri stålplade – lige til at skrue op. Den rustfri stålplade fås i 2 størrelser der måler 15 x 22 og 20 x 20 cm. Glasset kan også leveres uden stålplade til op limning. Pris kr. 600,-

Dåbsbillede

Vi fremstiller personlige dåbsbilleder i glas på bestilling. Vi har nogle standardmotiver, men udfører også gerne billedet med motiver, som du gerne vil have det. Giv et lille minde på dåbsdagen som kan hænge i barneværelset. Du kan se nogle eksempler her.

Leveringstid er ca. 1 uge. Der kan frit vælges mellem flere bundfarver, skrifttyper og sort eller hvid skriftfarve. Dåbsbilledet er som standard monteret med glasophæng så det er let at hænge op. Glasset måler 16 x 16 cm. Pris kr. 500,-

Sandstøbning af børnefødder og hænder

Vi kan lave en sandafstøbning i glas af dine børns fødder eller hænder. Få et dejligt minde fra dine børn med et aftryk i glas af deres hænder eller fødder. Sandstøbning er helt ufarligt, og det er hurtigt at lave formen. Du kan se nogle eksempler her.

Er du interesseret så ring og få en aftale om at lave et aftryk. Selve støbningen af glasset skal smeltes i glas ovnen, og der er en leveringstid er ca. 1 uge. Pris pr. aftryk kr. 350,-

Afstøbning af kroppen

Ønsker du et helt specielt og personligt stykke glaskunst, kan vi tilbyde at lave en afstøbning af en del af din krop. Det kan være en torso, hænder eller ansigt, som du gerne vil have lavet enten som en gave eller til dig selv. Vi tager en snak om, hvem du er og ud fra den fortolker jeg afstøbningen, så den får et personligt præg.

Du kan se nogle eksempler her. Prisen er afhængig af størrelse og kompleksitet så ring og hør nærmere om mulighederne og få et uforpligtende tilbud.

Se vores specialopgaver

Her kan du set et udpluk af de mange forskellige specialopgaver vi udfører

Scroll to Top