Bente Lyngdorf Steffensen - Keramiker

Født i 1960 i Danmark
Bente Lyngdorf Steffensen arbejder helst med at lave store ting som vaser, krukker og fade Bente laver dog også små elge og Dalarheste er også en stor del af hende – de er altid at finde på hendes hylder.

Du kan læse mere om Bente Lyngdorf Steffensen og hendes kunst nederst
på denne side.

Vase af Bente Lyngdorf Steffensen - udstiller på Grevelgaard

Værker af Bente Lyngdorf Steffensen - Keramiker

Hvem er Bente Lyngdorf Steffensen - Keramiker

Bente Lyngdorf Steffensen er uddannet indenfor Handel- og Kontor og været langt omkring i sit arbejdsliv. Bente har bl.a. arbejdet med færgefart, har været selvstændig medindehaver af en smykkebutik, var nogle år ved politiet og afsluttede sti virke på arbejdsmarkedet med 17 års ansættelse i Norddjurs Kommune.

 

Bente Lyngdorf Steffensen og hendes mand bor på en nedlagt landejendom i Skærvad – ca. 8 km vest for Grenaa. Det er også her Bente har sit lille keramikværksted. Bentes familie består af os, 2 voksne sønner (som bor på Sjælland), 2 heste, 2 katte og 2 hunde.

 

Bente Lyngdorf Steffensen har altid været glad for at bruge mine hænder til kreativ udfoldelse og for ca. 5 år siden Begyndte Bente at lave keramik.

 

Hun startede på keramikkursus på aftenskole og meget hurtigt begyndte Bente at tage ler med hjem i weekenden og mere ler, når det var ferie – og nu på hendes 3. år som keramiker, har hun alt til faget hørende i sit eget værksted.

 

Bente Lyngdorf Steffensen arbejder helst med at lave store ting som vaser, krukker og fade Bente laver dog også små elge og Dalarheste er også en stor del af hende – de er altid at finde på hendes hylder.

 

Inspirationen til alle de ting Bente laver, kommer faktisk mest fra naturen. Farverne er “naturlige” farver – som farverne på himlen, vandet, uvejret, solen, stjernerne, græsset, sandet, stenene og blomsterne.

 

Når Bente Lyngdorf Steffensen kommer hjem fra ture med sine hunde, har hun lommerne fyldt med grankogler, nødder, blade, grene, sand, sten, sneglehuse, forsteninger, skeletter fra fisk, kornaks, små bær osv. Hendes mobil bliver også hurtigt fyldt med fine motiver, som hun drømmer om at få omsat/overført til sit keramik.

 

Bente Lyngdorf Steffensen arbejder i stentøjsler og porcelænsler. Dette giver hende mulighed for at lave store grove ting samt små fine, næsten gennemsigtige ting.

Bente Lyngdorf Steffensen - Udstiller på Grevelsgaard

Udstillinger (uddrag)

Scroll to Top