Birthe Jensen - Billedkunstner

Birthe Jensen, billedkunstner, født 1966, bosat i Randers, Danmark.
I Vorup er der dejligt naturskønt, og Birthe nyder dagligt at gå tur i skov og enge. Birthe Jensen inspireres at følge årstidernes farver og forskellighed samt naturens gang. Det afspejler sig også i hendes malerier, som ofte er eventyrlige landskaber i balancerede nuancer, de kan enten være helt abstrakte, eller helt naturalistiske, dog ender det tit i en kombination.

Du kan læse mere om Birthe Jensen og hendes kunst nederst på denne side.

Bubble universe I (70 * 90 cm). Abstrakt maleri af Birthe Jensen

Værker af Birthe Jensen - Billedkunstner

Hvem er Birthe Jensen - Billedkunstner

Birthe Jensen er uddannet laborant, og arbejder til dagligt i Aarhus i et kemisk laboratorium. Hendes arbejde matcher fint med at hun er meget kreativ med sine hænder, og gennem tiden har hun lavet meget forskelligt håndarbejde, bl.a. strikke, hækle, sy, glaskunst og håndlavede glasperler. Selvom Birthe har lavet, og stadig laver meget forskelligt håndarbejde, vil det at tegne og male altid fylde mest. Selvlært, hårdt arbejdende og i altid i kreativ udvikling, Birthe Jensen nyder at fordybe sig i processen, og elsker at lege med farverne. Det er skønt at skabe nogle billeder man bliver glad af at se på.

Birthe arbejder meget ”lag på lag” med forskellige strukturer og teknikker. Farverne er ofte lyse og blide, men alligevel med karakter. Birthe har arbejdet en del med akvarel, men hendes foretrukne valg er akrylmaling.

Som kunstner er Birthe Jensen autodidakt, men har gennem årene deltaget i mange kurser, ved flere forskellige etablerede kunstnere.

Birthe Jensen - Billedkunstner

Udstillinger (uddrag)

Randers kunsthus
Montmartre Tunø
VFK Kunstforening, Karup
Galleri 3G, Nykøbing Sj.
Galleri Sønderbæk
Galleri 14, Farsø

Scroll til toppen