Charlotte Bondorph Floor - Billedkunstner

Charlotte Bondorph Floor, Billedkunstner/Skulptør. Født 1967 i Danmark, bosat i Randers & Skagen.

Charlotte er uddannet billedkunstner ved Aarhus Kunstakademi (2008-2012). Hun udtrykker sig abstrakt og elsker at lege med former, farver og følelser. Det er nødvendigt for hende at mærke glæden, friheden og fordybelsen, når hun arbejder. Hendes inspirationen kommer fra kontakt med naturen, erfaringer i livet, følelser samt i hverdagens travle liv.
Du kan læse mere om Charlotte Bondorph Floor og hendes kunst nederst på denne side.

Værker af Charlotte Bondorph Floor - Billedkunstner

Hvem er Charlotte Bondorph Floor - Billedkunstner

Som billedkunstner arbejder Charlotte Bondorph Floor både med akryl og olie på lærred. Charlotte elsker at blande farver og finde og opdage nye nuancer. Hun arbejder i serier og bestemmer sig for en bestemt farveholdning samt et ord eller en oplevelse som inspirerer hende, inden hun går i gang med en ny serie.

Som skulptør arbejder Charlotte Bondorph Floor med beton, ler, træ og læder. Charlotte er altid på jagt efter nye former, farver, lyde og stemninger. Det er bla. disse ting som er med til at give inspiration til hendes næste værk. Charlotte kan slet ikke lade være med at lede. Om det er i skoven, på stranden, sammen med familie og venner eller når hun lukker øjnene og bare er. Hun elsker det. Sommetider står Charlottes værker meget klart for hende og andre gange bliver de ændret igen og igen indtil hun kan mærke, at de er faldet på plads. Det kan være en meget hård proces og en helt forløsning, når det endelig lykkes. Også det elsker Charlotte. Det er vigtigt for hende, at blive ved med at bevæge, udforske og flytte sig.

Portrætbillede af Charlotte Bondorph

Udstillinger (uddrag)

Bologna, Italien

Tinghuset, Ebeltoft

Kammergalleriet, Lemvig

Nørrehalne kunstmesse

Fussingø Slot

Havnegalleriet, Dragør

PM kunst, Randers

Børglum kloster

Alletiderskunst, Aarhus

Kunst i Hasseris,

Galleri Tronsmark, Bindslev

Galleri Vendi, Hjørring

Galleri Grevelsgaard, Fausing

Scroll to Top