Claus Villy Mokvist - Billedkunstner

Claus Villy Mokvist, billedkunstner, født 1962, bosat i Rønde, Danmark.
Claus Villy Mokvist er en kreativ, flittig og autodidakt billedkunstner med masser af input fra livet, mennesker, naturen og verdens gang.
Selvlært ja, men Claus Villy Mokvist har malet/tegnet hele livet. Har et utal af billedskoler, akademi-kurser, masterclasses, workshops og kunstsamarbejder bag mig. Altid i kreativ udvikling, hårdt arbejdende og i gang med at arrangere en udstilling.
Du kan læse mere om Claus Villy Mokvist og hans kunst nederst på denne side.

Værker af Claus Villy Mokvist - Billedkunstner

Hvem er Claus Villy Mokvist - Billedkunstner

Akryl, tusch, akvarel, slagmetal er Claus Villy Mokvists foretrukne arbejdsredskaber og Claus har de seneste år udviklet sin helt egen unikke teknik.

Claus arbejder gerne i blandform og bruger ofte monotopi – simple tryk – i sine værker.

Når Claus Villy Mokvist maler, er det helst på papir, som bare kan noget helt særligt. For eksempel Fabriano Pittura kunstnerkarton – verdens måske bedste papir. Eller nepalesisk håndlavet papir, fra inderbarken af Loktaplanten, der vokser i Himalaya.

Claus´ stil er helt hans egen og hans streg er let genkendelig. Claus betegner sig selv som er en abstrakt, naturalististk maler: Arbejder med genkendelige elementer, ofte i en abstrakt billedverden – og i meget varierende temaer.

Inspirationen henter Claus Villy Mokvist blandt andet i naturen og bakkerne på Mols og Djursland, fra sit liv i Grønland, fra havet, fra himlen og sine sejlture. Men en farve, en følelse, et lys, et øjeblik kan også være en stor inspiration.

Claus Villy Mokvist er en moderne kunstner og er nutidig i sit udtryk. Claus ser selv mit maleri som en rejse. Han giver sine indtryk og oplevelser videre.

Claus Villy Mokvist bor med min hustru og to drenge i Følle ved Rønde – lige på kanten af Mols. Her driver de virksomhed og det er her Claus har sit atelier og værksted, hvor han arbejder hver dag.

Billedkunstner Claus Villy Mokvist

Udstillinger (uddrag)

Galleri Grevelsgaard

Vognporten – Mariager Museum (åbner juni 2022)

KGD21 – Efterårsudstilling Kulturhotellet Rønde

Randers Kunsthus

Kunstgruppen Djurs

Kunsthuset Havely

ArtPortable, 2020/2021 – Virtuelt galleri, Stockholm

Galleri Sønderborg

Kunst i Vinduet, Rønde

Outdoor #8 Kunstevent, Rønde

Scroll til toppen