Jakob Greibe - billedkunstner

Født i 1969, bosat i Aarhus
Jakob Greibe – som er autodidakt billedkunstner – har malet i mere end 20 år og er i dag kunstner på fuld tid. Jakobs udtryk er meget varierende og alsidigt, og han binder hellere end gerne an med at “nyskabe” ud fra egen eller kundens inspiration.
Du kan læse mere om Jakob Greibe og hans kunst nederst på denne side.

abstragt maleri af Jakob Greibe

Værker af Jakob Greibe - billedkunstner

Hvem er Jakob Greibe - billedkunstner

Jakob Greibe bor og arbejder i Aarhus – er autodidakt billedkunstner – og har malet i mere end 20 år, og er i dag kunstner på fuld tid. Jakobs Greibes udtryk er meget varierende og alsidigt, og han binder hellere end gerne an med at “nyskabe” ud fra sin egen eller kundens inspiration.

Jakob Greibe beskriver selv sin malerstil som værende lettere figurativ ekspressionistisk.

Jakob Greibe har været repræsenteret på gallerier både herhjemme og i udlandet, og afholdt adskillige udstillinger hos firmaer og kunstforeninger. Jakob har også udført mange bestillingsjobs både herhjemme og i udlandet, og dette er et af hans nicher. Jakob finder det det er sjovt og givende at have kunden med i processen, og få skabt netop deres unikke værk.

Jakob arbejder primært med akryl, men har tidligere arbejdet med oliemaling og mestrer også dette malemedie.

Jakob Greibe godt lide at trække genkendelige momenter ind i sine abstraktioner såsom himmel/hav, personer eller huse. Der er altid noget uforklaret og uafklaret i hans værker, der sender både ham selv og beskueren på “rejse“.

Jakob Greibe

Udstillinger (uddrag)

Galleri Saltum, Nordjylland 

Galleri Draupner, Skanderborg

Galleri Artspot, Randers

Galleri ArtinLux, Luxembourg

Galleri Kvist, Horsens

Galleri Grevelgaard, Fausing

Galleri Galeo, Århus

Scroll til toppen