Lars Holm Jacobsen - Billedkunstner

Lars Holm Jacobsen – Billedkunstner
Født i 1958, bosat i Sindal
Lars Holm Jacobsen maler gerne flader med mange strøg i mange lag. De mange lag giver liv til farven. Frem for alt forsøger Lars Holm Jacobsen at male stilhed og ro ind i sine malerier.

Du kan læse mere om Lars Holm Jacobsen og hans kunst nederst på denne side.

Maleri af Lars Holm Jacobsen

Værker af Lars Holm Jacobsen - Billedkunstner

Hvem er Lars Holm Jacobsen - Billedkunstner

Lars Holm Jacobsen arbejdede indtil 2011 som selvstændig håndværksmester. Fritiden blev brugt til musikalske udfoldelser. Lars spillede trompet i diverse orkestre og klassisk musik i kirker. Og havde han forestillet sig, at musikken skulle være hans udtryksform.

 

Gift med billedkunstner Kirsten Andreasen

 

Et længere varende sygdomsforløb og efterfølgende handicap umuliggjorde håndværk og udøvende musik. En anden udtryksform måtte findes, så Lars Holm Jacobsen begyndte at male…

 

I 2015 begyndte Lars at udstille sine malerier, og har siden løbende udstillet en lang række steder rundt omkring i Danmark.

 

Lars Holm Jacobsen maler gerne flader med mange strøg i mange lag. De mange lag giver liv til farven. Så vidt muligt forsøger Lars at forenkle motiverne meget, så farven og lyset er det mest væsentlige. Frem for alt forsøger Lars Holm Jacobsen at male stilhed og ro ind i sine malerier.

Lars vægter højt at bruge kvalitetsfarver og materialer, så det bedst mulige udtryk opnås. Lars´ motivverden veksler imellem landskaber, bygninger og opstillinger. Enkle former og lige linjer er en stor inspirationskilde for Lars.

Lars Holm Jacobsen, udstiller på grevelsgaard

Udstillinger (uddrag)

Galleri Grevelsgaard

Kunst i Stenum

Galleri Mygdalhus

Hjerm kunstgalleri

Galleri Tronsmark gl.skole

Løkken Kunstfestival

Ny Åben Kunst, Børglum Kloster

Fjends kunstforenings forårsudstilling

Galleri Birkegården påsken

Rikke Pape Kunst og kunsthåndværk

Scroll to Top