Glaskunst

På Grevelsgaard fremstilles håndlavet glaskunst af høj kvalitet fra eget glasstudio. I glasstudiet arbejder vi både med lækkert kunsthåndværk og med helt specielle unika fremstillinger.

I glasstudiet holder glaskunstner Bettina Vahle til. Fra galleriet og indtil glasstudiet er der et vindue hvorfra du kan følge med når der arbejdes i studiet. Vores produkter er udstillet i galleriet. Derudover findes et udpluk her på hjemmesiden.

Kunsthåndværk

Du kan f.eks. købe den kendte valmue fra Grevelsgaard, som fås i mange forskellige farver, og som er frostsikker, så den kan stå ude hele året og pynte i dine krukker eller i haven. Grevelsgaard valmuen er også rigtig fin indendørs i en stor glasvase sammen med nogle grene fra haven.

Er du mere til flotte tulipaner i glas, kan du købe dem i mange forskellige farver. Tulipanen er udformet sådan, at der kan stå et fyrfadslys i bunden og lyse op i mørke, når der skal hygges på terrassen. Vi har også flere forskellige fine glasinsekter, der kan stå i haven.

I vores glassortiment har vi rigtig mange forskellige flotte figurer, skåle, fade og skulpturer både til haven og til huset i et væld af flotte farver. Der er altid meget forskelligt og spændende glas at kigge på i galleriet.

Unika

I vores glasstudio udfoldes flere forskellige teknikker inden for glaskunsten, kombineret og hver for sig. Bettina arbejder blandt andet med store unika værker i form af større glasstøbninger og unikafade og skåle.

I værkerne bruges ofte den lette og lyse nordiske farvepalette og der kombineres både opakt og transparent glas. Uanset om Bettina arbejder med støbt glas eller med de mere traditionelle fade og skåle, formår hun at gøre sine værker både interessante, lækre og indbydende. Der er en klar rød tråd i den måde, hvorpå hun fortolker og ser både portrætter, natur og landskaber.

Se vores glaskunst

Hos Grevelsgaard har vi eget glasværksted hvor vi fremstiller smuk og farverigt glaskunst. I vores galleri kan du også se vores egen glaskunst og få et kig ind i det spændende glasværksted gennem vinduet fra galleriet.

Scroll til toppen