Kontakt

Kig forbi og se vores galleri i dejlige og naturskønne omgivelser. Lad dig inspirere og mærk atmosfæren på Grevelsgaard, som er helt unik. Vi glæder os til at se dig!

Kontakt os

Grevelsgaard
Vestervangsvej 14, Fausing
8961 Allingåbro

CVR-nr: 34968713

+45 53 67 44 05
info@grevelsgaard.dk

Åbningstider

Januar – Juni
Torsdag – søndag: 11.00 – 16.00

Juli – August
Tirsdag-søndag: 10.00 – 17.00

September – December
Torsdag – søndag: 11.00 – 16.00

​Kig forbi og se vores galleri

Kunstforeninger

I Galleri Grevelsgaard er man meget velkomne som kunstforening eller kunstcirkel. Vi åbner gerne dørene uden for vores almindelige åbningstider, så I har mulighed for at se på galleriets værker i ro og fred.

​Ring eller skriv til os for at hør nærmere om mulighederne.

Mød vores team

Brian Kaltoft Hansen

Titel

Praktisk uddannelse som tømrer. Boglig uddannet som bygningskonstruktør BTH. Mange års erfaring i, at omsætte kreative løsninger til ”praktiserbar” udførelse. Erfaren projektleder.

Frem til foråret 2021 arbejde inden for rådgivning og projektledelse i byggebranchen. Bistår Bettina i hendes arbejde med glaskunsten. Herudover er det primært Brian der passer Galleriet, og står for regnskab og markedsføring. Flyttede til Fausing sammen med sin kone Bettina i efteråret 2012.

Bettina Vahle

Titel

Udannet Cand. Arch. (arkitekt) med speciale i bygningskunst og byplanlægning. Kreativ uddannelse som glaskunstner. Mange års erfaring inden for arkitektfaget og æstetik. Erfaren projektleder.

20 års erfaring med fremstilling af glaskunst. Har i den forbindelse deltaget i adskillige specialiserede masterclasses på højt fagligt niveau hos internationalt anerkendte glaskunstnere. Født i 1966, født og opvokset i Aarhus. Flyttede til Fausing sammen med sin mand Brian i efteråret 2012.

Kontakt os

Udfyld formularen og blive kontakt vedr. din forsørgelse