Velkommen til

SkulpToruen

Oplev havekunst direkte i naturen

SkulpTouren - sæsonåbner 1/6 2024

I SkulpTouren er der opsat ca. 35 kunstværker som er til salg, samt enkelt værker som er skænket til Grevelsgaard. Målet er en mangfoldig udstilling hvor forskellige stilarter og værker er repræsenteret. Hvis du vil vide mere om det enkelte værk kan du scanne QR-koden, som er sat op ved de enkelte værker. Medbring derfor gerne din mobiltelefon på Tour’en.

SkulpTour Skovhaven på Grevelsgaard er anlagt som en vildtremise. En vildtremise er et mindre tilplantet areal fra nogle få hundrede kvm til 20-30.000 kvm. Formålet med en remise er, at den skal give vildtet dækning og muligheder for at søge føde. De medvirker således til, at der findes små levesteder i det åbne land for markens vildt. Remisen består af både tilplantede og åbne områder, og vi har også en sø.

Remisen på Grevelsgaard består at ca. 30 hjemmehørende arter at træer og buske. Vildt og spredt bevoksning. Herudover er der et mindre område med nåletræer samt spredt bevoksning med fyrretræer. I beplantningen indgår frugttræer, nøddetræer og bærbuske for at give føde til dyr, fugle og insekter. Arealet har tidligere været anvendt til landbrugsjord. Ved anlæggelsen har vi lagt vægt på at der også indgår elementer af store sten, herunder ”Aksels dysse” som ligger ud mod de åbne marker. ”Dyssen” er navngivet efter en lokal landmand – Aksel Ibsen – som har leveret alle stenene som er i remisen.

På Touren ses sorte og røde QR-koder. De sorte QR-koder beskriver de enkelte kunstværker mens de røde QR-koder er funfacts som giver sjove fortællinger om vildtremisen, dens tilblivelse og sjove historier der knytter sig hertil.

Havekunst

Et friskt pust til haven

Havekunst giver en smuk have året rundt. En smuk have er ofte sæsonbestemt – når efteråret kommer og blomsterne falmer bliver farverne ofte grå og kedelige. Haven er langt fra, den smukke have man har om sommeren, når blomsterne er sprunget ud og farverne brillerer. Der er dog flere muligheder, for at gøre haven indbydende, selv i mørke tider, med kold jord uden grobund.

Hos Grevelsgaard specialiserer vi i at smukkesere dine omgivelser med vores glas- og havekunst. Her har du muligheden for at opgradere og give liv til din have, terrasse eller noget helt tredje. Vi tilbyder en bred pallette af kunst, som både kan bruges inde og ude. Vores brede sortiment har alle et sammenligneligt look, hvilket gør, at man har utallige muligheder for at sammensætte kunst der harmonerer i farve og statur. Med havekunst fra Grevelsgaard kan du skabe lige præcis det udtryk, du gerne vil skabe.

Galleri

Gå på opdagelse

Praktisk info

Entré pris og åbningstider

i 2024 har SkulpTouren åben fra lørdag den 1. juni til fredag den 11. oktober hvor vi i forbindelse med den landsdækkende Kulturnat afslutter sæsonen med et aften arrangement.

Entrèprisen i 2024 er kr. 35,-. For børn under 12 år – ledsaget af en voksen – er der fri entrè.

Opgrader din have

Havekunst fra Grevelsgaard

Havekunst, et sted hvor gode ideer og tanker kan slippes løs. Alt fra glas til stenskulpturer. Spørgsmålet er hvad der passer ind i lige præcis din have. Kig vores sortiment igennem og find det rette værk for dig. Haven kan altid bruge en kærlig hånd, og hvad ellers med en opgradering med et unikt kunstværk fra Grevelsgaard. Om det er en kæmpe skulptur i jern, eller om det er mindre smukke glasvalmuer som vi er kendte for, er helt op til den enkelte. Find de rette kombinationer mellem havekunst og havemøbler. En rød tråd der måske har brug for at blive brudt af noget rustikt og anderledes.

Imponer dine venner og familie

Havekunst kan være mange ting. Derfor er det også ”nemt” at finde noget der kan imponere dine nærmeste. Man ser det ikke så tit, men at kaste sig ud i noget nyt og finde noget unikt der kan bidrage til ikke kun naturen omkring dig, men også din bolig er altid en god idé. Haven er med til at skabe stemning i og omkring dig, og derfor skal man ikke gå ned på udsmykning og sjove elementer udendørs. Er du på udkig efter noget specielt, så lav en plan og snak med os om en særopgave.

Havekunst efter dine ønsker

Hos Grevelsgaard er vi altid klar på en opgave udover det sædvanlige. Vi ved at der findes mange derude der har virkelig gode idéer. Det er dog ikke altid nemt at få ud i verdenen. Men det kan vi hjælpe med. Har du en særopgave i glas er du kommet til det rette sted. Vi er eksperter på området, og vil kunne levere kvalitetshåndværk til din have. Uanset hvad du havde i tankerne, så tag en snak med os, og vi finder den rigtige løsning. Haven skal man ikke glemme. Her kan der laves minder og findes nogle fantastiske syn morgen og aften. Et sted hvor idyl kan skabes med få ændringer. Kontakt os nu på tlf. 31 90 44 05 eller på mail info@grevelsgaard.dk.