Om Grevelsgaard

Vi har købt en smuk gammel 4-længet gård i Fausing på Djursland. Gården hedder Grevelsgaard og er fra 1860 og har indtil for ca. 14 år siden været i aktiv drift til landbrug.

Grevelsgaard ligger i den lille idylliske landsby Fausing på Djursland ca. 15 minutters kørsel fra Randers og 35 minutter fra Århus, Ebeltoft og Grenå. Galleri Grevelsgaard er etableret i en firlænget gård fra 1860 beliggende med smukke omgivelser lige overfor landsbyens gadekær. Her er en dejlig gammel have, en fin gårdsplads og en smuk udsigt udover markerne og landskabet. Her er faktisk ganske dejligt.
I den gamle kornlade finder du et galleri på ca. 180 m2 med tilhørende sommergalleri på yderligere 180 m2.
Grevelsgaard har udover galleri også produktion af glaskunst der sælges i flere butikker rundt omkring i landet og der afholdes ligeledes kurser i glaskunst i løbet af året.

 

Brian Kaltoft Portraet

Brian Kaltoft Hansen                                         
Mobil +45 53 67 44 05                       
Mail brian@grevelsgaard.dk                 

 

Projekt Grevelsgaard glas og galleri

Projketets mål er at udvide glasværkstedet med egenproduktion af glaskunst og mulighed for kursusvirksomhed. I tilknytning til glasværkstedet etableres et galleri ( Galleri Grevelsgaard) som udstillingsplatform for egne produkter og andet kunst og kunsthåndværk af høj kvalitet, helst med lokal forankring.

Det er Grevelsgaards mål:

  • at øge produktionen og antallet af forhandlere både lokalt og spredt rundt omkring i landet.
  • at kunne tilbyde kreative glaskurser.
  • at drive et galleri der danner ramme for salg af vores egen glaskunst samt for andre kunstnere og kunsthåndværkere på Djursland.
  • at skabe et tværkunstnerisksamarbejde og netværksdannelse på Grevelsgaard.

Projektet er støttet af LAG Djursland med kr. 200.000,-
Du kan se mere om LAG på http://ec.europa.eu/agriculture/rural-development-2014-2020_da

 

LAG Webbanner 983X172