Om os

Smuk gammel gård på Djursland

Grevelsgaard

Grevelsgaard er en smuk gammel 4-længet gård i Fausing på Djursland. Landsbyen er beliggende ca. 15 minutters kørsel fra Randers og ca. 35 minutters kørsel fra Århus, Ebeltoft og Grenå. Gården har ligget her siden 1600 tallet. De nuværende bygninger er fra 1860 og ligger i smukke omgivelser lige overfor landsbyens gadekær. ​I gårdens ene længe er der etableret en stor moderne ferielejlighed på ca. 450 m 2 med plads til 27 personer.

Fra kornlade til smukt galleri

Galleri Grevelsgaard

Efter restaurering og istandsættelse af den gamle kornlade er der nu et smukt galleri på ca. 400 m 2 . Grevelsgaard er et galleri med tilgængelig kunst og kunsthåndværk i øjenhøjde for alle. Både for de kunder som er meget interesseret i kunst, og dem som bare ønsker at omgive sig med smukke ting.

Kvalitet og alsidighed er i højsædet hos os. Vi repræsenterer mere end 50 kunstnere indenfor billedkunst, skulpturer i bronze, granit, stål og glas samt kunsthåndværk i keramik, træ, emalje og glas. Hver kunstner er blevet håndplukket.

Hos Galleri Grevelsgaard finder du altid et mangfoldigt udvalg inden for unika kunst. Udover kunst har vi også et bredt udvalg af design så som tasker, tørklæder og fine unikasmykker i sten sølv, rav og emalje.​

I galleriet hersker en hyggelig og afslappet stemning, hvor du kan tage dig alt den tid du behøver, før du beslutter dig om et evt. køb af vores værker.

Eget glasstudio

Glaskunst

Grevelsgaard har eget glasstudio hvor der fremstilles glaskunst, der sælges i flere butikker rundt omkring i landet, og i galleriets værksted afholdes der glaskurser. Har du et specielt ønske inden for glaskunst, er du velkommen til at forhøre dig om muligheden for at få fremstillet lige netop det, du måtte ønske dig.

Kunst til alle omgivelser

Kunstgalleri

​Vores kunstgalleri er alsidigt med blandt andet kunst med glas, keramik, billedkunst og forskelligt kunsthåndværk. Går du meget op i kunst, er der masser af inspiration at hente her, og du kan få pirret dine sanser. Kunst taler til folk på forskellige måder, vi er spændte på, hvordan de forskellige kunstværker taler til dig.​

Vi skifter løbende ud blandt udstillingerne så der til stadighed er en spændende og levende udstilling, hvor du vil opleve, at der er nyt at se på fra gang til gang.

I vores smukke kunstgalleri, hvor der altid er hyggeligt og rart at være, byder vi på mangfoldig kunst. Vi garanterer, at du vil se kunst, som du aldrig har set det før. Ved et besøg hos os får du et grundigt indblik i dansk brugskunst. Der er rig mulighed for at få inspiration til, hvad dit næste kunstværk skal være.

I kunstgalleriet vil du opdage, at vi fremviser mange forskellige kunstvinkler. Vi har sørget for en samling af værker fra ca. 50 dygtige kunstnere.

To helt centrale omdrejningspunkter

Unikakunst og kunsthåndværk

Hos Galleri Grevelsgaard er Unika kunst og kunsthåndværk to helt centrale omdrejningspunkter i vores udstillinger.

Vi har malerier og billedkunst i mange genrer, skulpturer i bronze, granit, glas og keramik samt meget andet. Er du mere til lækkert design frem for mere konventionelt kunsthåndværk, har vi Unika tasker, fantastiske Unika smykker og tørklæder i flot kvalitet.
Sætter du pris på unik kunst, har du mulighed for at købe alle de udstillede værker, hvis du tænker, at du bare må eje et stykke.

Vi har en bred vifte af flot kunsthåndværk, hvor der er intet mindre end 50 forskelligartede kunstnere, som har fået lov at sætte deres præg på vores enestående galleri.

Selvom du måske ikke umiddelbart tænker, at kunst lige er noget for dig, har vi udstillinger, der taler til forskelligt publikum. Det handler om forskellige udtryk, følelser og budskaber, som påvirker langt de fleste mennesker. Kig forbi, og få en særegen oplevelse. Måske ender du endda med at købe noget unikt kunst.

Køb håndlavede tasker og ægte smykker

Design

Hos Galleri Grevelsgaard har vi en lille afdeling med flot design. Her kan du finde lækre håndlavede tasker fra danske og italienske designere.

Vi kan også vise flotte unika smykker lavet af nogle af Danmarks dygtige sølv og guldsmede. Smykkerne hos Galleri Grevelsgaard er hovedsageligt fremstillet i sølv kombineret med andre materialer. Vi har smukke emaljesmykker og spændende ravsmykker kombineret med træ og andre af naturens fine materialer.

Vores kunstnere som anvender ædelmetaller har navnestempel, og er registreret ved ædelmetalkontrollen, så vi kan garantere, at smykkerne er lavet af ægte sølv og guld.
​Er du mere til smarte smykker med sten i flotte farver og kæder lavet af smykkegummi? Så kan du også finde flotte designersmykker hos os.

​Vi har også altid et udvalg af forskellige tørklæder i god og lækker kvalitet, med flotte farver.

Oplev havekunst direkte i naturen

Skovhave

Når du besøger kunstgalleri Grevelsgaard er du velkommen til at gå en tur i vores skovhave, hvor vi løbende sætter skulpturer ud i så den ad åre bliver til en skulpturskovhave. Skovhaven er en meget ung skov derer plantet i 2014. Den består udelukkende af planter som er naturligt hjemmehørende i Danmark. Skovhaven er anlagt som en vildtremise der er kendetegnede ved at være er beplantninger, hvis formål er at være til gavn for dyrelivet. Det kan de f.eks. være som ynglested, dækning eller spisekammer for dyr og insekter. Et særligt karakteristika ved en vildremise er, at den skal holde vinden ude og lukke solen ind. På den måde skaber man nogle områder, som vildtet sætter pris på at opholde sig i.

Galleri

Gå på opdagelse