Ferielejlighed

Book vores ferielejlighed

Leder I efter et sted, hvor hele familien kan holde ferie sammen? På Grevelsgaard er der, udover galleri, glasværksted og skulpturpark, også oprettet og dejlig og stor ferielejlighed, der kan rumme helt op til 27 personer.

Ferieboligen er optimal til den store familie, eller hvis man er flere, der ønsker at holde ferier sammen.

Grevelsgaard ligger i Fausing på Djursland, meget tæt på Randers. Lejligheden er indrettet i den gamle stald, der er blevet totalrenoveret og nyistandsat med lækker, ny og nordisk indretning.

Du kan også leje et sommerhus på Djursland med Campaya Sommerhusudlejning. Campaya har samlet sommerhusene på Djursland fra både sommerhusbureauer og privat på deres side, så du hurtigt og kan finde det hus, der passer dig allerbedst.

Værelsesfordeling

Hvordan er ferielejligheden indrettet?

Ferielejligheden er i 2 etager og har i alt 11 værelser. Der er 6 værelser med hver 2 sovepladser i stueetagen og 5 værelser med 3 sovepladser i tagetagen. Derudover er der 4 badeværelser – 2 på hver etage. Der er naturligvis 2 fladskærme og wi-fi.

Når I ejer stor ferielejlighed hos os, er der en stor privat have, hvor I ugeneret kan hygge jer i haven eller på terrassen. Byens boldbane ligger lige ved siden af ​​Grevelsgaard.

Køkken
Lejligheden er indrettet med et stort moderne køkken med gode muligheder for selv at lave mad. Køkkenet er meget veludstyret og du finder: ndustriopvaskemaskine, 2 køleskabe, Fryser, Mikroovn, 2 ovne, 6 kogeplader, Stor kaffemaskine, Service og glas til 40 personer.

Spisestue
Køkkenet står i direkte forbindelse med en stor spisestue med plads til 30 personer. Der er en dør til terrassen, så det er let at komme udenfor og nyde maden på terrassen.

Aktivitetsrum
I det store aktivitetsrum er der mulighed for mange sjove indendørs aktiviteter, blandt andet: airhockey, billard/pool, bordfodbold, dart.

Er man kreativ, er der også mulighed for at prøve at arbejde med glas i Grevelsgaards
glasstudio. Vi tilrettelægger gerne et kursus, som lige netop passer til jeres behov.​

Hvis I er interesseret i at leje en stor ferielejlighed i hyggelige omgivelser, skal I ikke tøve med at kontakte os allerede i dag. Vi står klar til at booke jeres ophold samt besvare de spørgsmål, I måtte have – både i forhold til priser og det praktiske.
Kontakt os i dag for at leje en stor ferielejlighed.

​Vi ser frem til at høre fra jer!

Galleri

Gå på opdagelse