Anita Krøjgaard - Billedkunstner

Anita Krøjgaard. Født 1970 i Danmark, bosat i Kibæk.
Anita Krøjgaard Blev i 1989 uddannet som skiltemaler og har sidenhen arbejdet inden for modebranchen med tøj, design og salg.
Anita elsker at lege med farverne. Hun maler primært to slag malerier, nemlig blomster/natur malerier, og så hendes spændende menneskemalerier. Menneskemalerierne maler hun tit som familieportrætter. En lidt moderne måde at hænge familien op på væggen.
Du kan læse mere om Anita Krøjgaard og hendes kunst nederst på denne side.

Værker af Anita Krøjgaard - Billedkunstner

Hvem er Anita Krøjgaard - Billedkunstner

Anita Krøjgaard er en meget spændende kunstner der bor på landet sammen med sin mand, tæt på den lille by Kibæk, som er beliggende syd for Herning. Det er her – midt i den landlige idyl – at Anita Krøjgaard har sit værksted og sit lille galleri.

Hendes blomster og natur malerier er glade, eventyrlige, tankevækkende, smukke og fuld af lykke og glæde. Malerier der giver ro til sjælen.

Anitas foretrukne medie er lærredet, men maler også skønne vaser både med blomster og mennesker på.

Anita Krøjgaard medvirket på TV Midtvest i programmet “Fra tanke til handling til business“. Programmet handler om det at forfølge sin drøm og gå fra et ”trygt” job og til at springe ud som selvstændig i den usikre branche det er at leve af sin kunst.

Udstillinger (uddrag)

CPH Art SPACE, Århus

Old Fellow loge, Herning

Johnny Haugaard blomsterkunst, Herning

Tambours have, Varde

Galleri Kvaser, Frederiksberg

Møller i mejeriet, Kirke Stilling

Wood by M, Ikast

Only by Grace, Herning

Galleri Krøjgaard, Kibæk

Galleri Grevelsgaard, Fausing

Scroll to Top