Annette Printz - Keramiker

Født 1954 i København.
Annette Printz blev udlært pottemager fra Karlslunde Keramikfabrik i 1977, og har lige siden beskæftiget sig med keramik. Da hendes arbejde er afvekslende, betyder det nærmest, at det er selvinspirerende, men hun kan også finde inspiration i en tv udsendelse, en tur til stranden, eller bare et kig ud af vinduet.
Du kan læse mere om Annette Printz og hendes kunst nederst
på denne side.

Kvindefigur i keramik i farverne rød, blå og sort

Værker af Annette Printz - Keramiker

Hvem er Annette Printz - Keramiker

Annette Printz blev udlært pottemager fra Karlslunde Keramikfabrik i 1977, og har lige siden beskæftiget sig med keramik.
Hun har været selvstændig i to omgange, og ind i mellem underviste hun i keramik på forskellige institutioner.
I dag bor Anette Printz i Eg på Mols, hvor hun også har sit værksted. På hendes værksted producerer hun både brugskeramik, unika og skulpturer i stentøj. For et par år siden flyttede Annette Printz i et mini kunstnerkollektiv hvor der er en tusindkunstner, eb billedkunstner og en keramiker.
Da hendes arbejde er afvekslende, betyder det nærmest, at det er selvinspirerende, men hun kan også finde inspiration i en tv-udsendelse, en tur til stranden, eller bare et kig ud af vinduet.

Portræt Annette Printz

Udstillinger (uddrag)

Anette Printz har udstillet i utallige kunstforeninger og mange gallerier. Bla. Galleri Svalbard i Longyearbyen på Svalbard og på Ryvarden Kulturfyr i Norge. Hun har også lavet mange udsmykningsopgaver til private og til kommuner.

Scroll to Top