Bent Bjerring

Bent Bjerring
Hvem er

Bent Bjerring

Det er ikke provokerende kunst og har (næsten) ikke andet på hjertet, end ønsket om at skabe glæde og frembringe et lille smil. Og gerne minde en om det store i det små.

Billederne er for det meste tegninger, farvelagt med akvarelfarver.

Bent Bjerring er født i Sdr. Nærå på Fyn og har siden 1981 boet i nabobyen Årslev. Her købte han med sin kone et gammelt ledvogterhus, og det er her han stadig bor 42 år efter.  Bents kone døde for 20 år siden, men han har to voksne sønner og er blevet begavet med den glæde det er at have et barnebarn 🙂

Bent har indrettet et kreativt værksted, hvor der tegnes og males…..og ellers går tiden med at passe haven og de mange dyr der bebor den.

Bent er nu Arne-pensionist, men har en stor del af sit liv været bygningsmaler. Derfor er der også tit motiver ude fra byggepladserne og skurvognene. De sidste 17 år inden Arne-pensionen arbejdede Bent på fængslet Søbysøgaard, hvor han ledede malerværkstedet og havde en 10-12 banditter i arbejde, med at vedligeholde fængslet. Det var et spændende og krævende arbejde, men nu er arbejdslivet slut.

Bent hviler dog ikke på lauerbærene i sit otium.  Bent har været frivillig gennem årtier og er fortsat aktiv i det lokale kulturhus.

Bent kan også skrive forfatter på CVét, for han har udgivet 9 børnebøger om nogen små nisser der bor i Ledvogterhuset. De første 6 er forlængst udsolgt, men de sidste 3 fås stadig. Der vil sikkert komme flere udgivelser fra hans hånd.

Find kunstnerens

Udstillinger

Bent udstiller lidt rundt omkring i det fynske, i beboerhuse og forsamlingshuse hvor billederne kan skabe lidt glæde blandt jævne mennesker.

De sidste mange år har han dog også udstillet på den årlige naivist-udstilling på Kunstgalleriet Odense, sammen med anerkendte naivister fra hele landet (og udlandet).

Udsnit af Værker - oplev flere i vores galleri

Bent Bjerring