CaDot Design

Portrætbillede af Dorte Damgaard
Hvem er

CaDot Design

CaDot Design v/Dorte Damgaard, CEO

At finde det perfekte møbel handler om glæden ved at eje det, ved at kunne se, røre og mærke møblet hver dag. Så CaDot Design skaber møbler, der kan mærkes og ses med glæde.

Et designfællesskab båret af skabertrang

CaDot Design er et designfællesskab, som inviterer danske designere til at udforske og udfolde deres kreativitet og faglighed.

I CaDot Design vil vi udvide den danske designtradition og lade mangfoldigheden leve. Vi vil vise, at møbler, som udspringer af samme designtradition, sagtens kan gå egne og forskellige veje.

Modet til at forny den stolte danske møbeltradition

Dansk møbeldesign er kendt over det meste af verden for høj kvalitet og et stilrent formsprog. Vi står på skuldrene af ikoniske møbeldesignere, der har beriget hele verden med en række møbelklassikere.

Vi bekender os med glæde til dansk design og den skandinaviske designtradition og har stor respekt for arven af tidligere designeres unikke bedrifter.

Det er vores ambition at forny og forlænge den gode fortælling om dansk design.

Et hjerte, der banker for design
Vejen fra inspiration til virkelighed er forskellig for hvert eneste møbel. Nogle møbler følger en lige vej fra papir til produktion, mens andre møbler tager år at føre ud i livet. Ens for alle møbler er, at det endelige design er resultatet af hårdt arbejde. Design opstår ikke ud af den blå luft, men skal arbejdes frem. Den oprindelige idé skal modnes, tilpasses, fornyes eller i sidste ende forkastes i en proces, der kan tage flere år.

Hos CaDot Design har vi kompetencerne og hjertet med, når vi hjælper designere føre møbler fra oprindelig idé til håndgribelig virkelighed.

Vi gør op med generisk design til gennemsnitsmennesker og skaber møbler med et kærligt øje på begejstring. Fordi det jævne aldrig bliver bjergtagende, men det jævne menneske også vil have smukt design der holder i sit hjem.

Du kan komme oversigten med alle vores Designere ved at trykke HER

Vil du se oversigten over alle vores kunstnere skal du trykke HER

Find kunstnerens

Udstillinger

Udsnit af Værker - oplev flere i vores galleri

CaDot Design