Irene Villadsen - Serigrafi

Irene Bach Velling Villadsen, født 1967, maleri & serigrafi, bosat i Randers, Danmark

Såvel Irenes arbejde som familierelationer bringer hende ofte til USA og særdeleshed New York. Graffiti, street art, mønstre på dæksler, vinduer, låger, fliser, overklistrede søjler og lygtepæle – you name it – og finurligheder på skilte, i vinduer, indretninger, osv. er en stor inspiration for Irene Bach Velling Villadsen i hendes kreative arbejde med akrylmaling og serigrafi.

Du kan læse mere om Irene Bach Velling Villadsen og hendes kunst nederst på denne side.

Kalorier.... Serigrafi på sten af Irene Villadsen

Værker af Irene Villadsen - Serigrafi

Hvem er Irene Villadsen - Serigrafi

Hele vejen gennem Irene Bach Velling Villadsens uddannelse har den eksakte videnskab været det interessante: Det at lære om de fysiske love og det at ”sætte to streger” under facit. Men opvæksten bød også på mange timer sammen med hendes bedstemor, som lærte Irene alle former for håndarbejde, og de kreative stunder har altid og har fortsat en stor betydning for hende. Det er her Irene Bach Velling Villadsen finder roen og slipper hverdagens stress og jag.

 

I årenes løb har Irene prøvet mange forskellige kreative grene af, og hendes hjerte faldt på akrylmaling og serigrafi – maleri og tryk på lærreder, løse lærreder, sten, spejle og hvad hun ellers synes kunne være spændende at prøve af. Det kontrastfyldte, grafiske udtryk og ikke mindst lag-på-lag-på-lag karakteriserer hendes kunst. Irene Bach Velling Villadsens uddannelse som maskiningeniør fornægter sig ikke – ej heller hendes opvækst og nuværende bopæl på landet omgivet af skøn natur.

 

Såvel Irenes arbejde som familierelationer bringer hende ofte til USA og særdeleshed New York. Graffiti, street art, mønstre på dæksler, vinduer, låger, fliser, overklistrede søjler og lygtepæle – you name it – og finurligheder på skilte, i vinduer, indretninger, osv. er en stor inspiration for Irene Bach Velling Villadsen. I dag har Irene arbejdsmæssigt sluppet ”de to streger under facit” i det hun arbejder som projektleder. Psykologi og den menneskelige natur og reaktioner er det der fylder og udvikler Irene Bach Velling Villadsen nu, og såvel sjove, finurlige, humoristiske som tankevækkende tekster og citater giver hende stor inspiration.

Irene Villadsen

Udstillinger (uddrag)

Mariagerfjord Golfklub

Årlig tilbagevendende påskeudstilling på Als skole

AOF-hovedkontor, Randers

MAKEEN Energy, Randers

Scroll to Top