Martha Holm Nielsen

Portræt Marthe Holm Nielsen
Hvem er

Martha Holm Nielsen

Martha Holm Nielsen startede med at male i 1999 på Sct. Annagades Skole i Århus, men ellers har hun været forbi Århus Kunstakademi, kurser i Danmark, Frankrig og Italien.
I maj 2012 var hun på et malerkursus til Provence, og rigtig dejligt sted at stå med udsigt ud over Agay bugten og de Røde Bjerge.
September 2013 var hun på malerkursus ved Christina Kjeldsmark, i en gammel bjergby Gagliano Aterno i Italien. Det var en meget inspirerende tur, hvor de sluttede af med fernisering og udstilling på Rådhuspladsen i Gagliano.
I 2014 var Martha Holm Nielsen på Hadsten Højskole på malerkursus, hvor det var Niels Frank, der underviste. Også et spændende kursus, hvor man lærte mange nye ting.
Især vil jeg fremhæve Trine Panum, hvor hun var på kursus i 2015 og 2016. Det er pga. hende, at hun er, hvor hun er i dag.
Det er akrylbilleder, hun maler, med både pensel, spartel, gamle tandbørster, og hvad hun ellers kan komme i nærheden af.
Når hun står ved staffeliet, dukker farverne og motiveret langsom frem, og hun ved aldrig på forhånd, hvor det ender. Inspirationen kommer bl.a. fra hendes mange ferier sydpå, især til Italien og Frankrig.
Martha Holm Nielsen maler koloristiske / ekspressive malerier med masser af farver. Hun maler mest til musik og nyder meget at male. Når hun maler, flyver tiden af sted, og hun glemmer både tid og sted.
Hendes mål er at gøre beskueren i godt humør ved at se på hendes billeder. Der kan alt for hurtigt komme problemer, så vi skal huske at leve og nyde livet, mens vi kan.

Inspiration
Martha Holm Nielsen er autodidakt billedkunstner. Det er fantastisk at få lov til bare at lege med alle de flotte farver, blande dem, som man har lyst, og se, hvad der kommer frem på lærredet. Martha maler både med spartel, pensel, dankort og hvad hun ellers finder på.
Med andre ord så nyder hun at male. Hun bliver særlig inspireret her på Mols af den flotte himmel, med alle farverne, natur med alle dyrene og fuglene, som synger helt forunderligt, især om foråret – ubeskriveligt ….

Find kunstnerens

Udstillinger

Galleri Birkegaarden, Løkken
Galleri Svanen, Vig
Galleri Albæk, Randers
Kunst i Hasseris
Kunstboxen, Mariager
Kunst i Favrskov
Pakhusgalleriet, Saltum
AlleTidersKunst, Aarhus
Galleri Art EXPO, Aarhus
Kunstbygningen, Ebeltoft

Udsnit af Værker - oplev flere i vores galleri

Martha Holm Nielsen