Niels Ove Pedersen

Pittoresco portale. Foto af Niels Ove Pedersen (B * H: 34 * 48 cm)
Niels Ove Pedersen
Hvem er

Niels Ove Pedersen

At fotografere er at opleve,at fokusere på og fastholde for altid sekvenser af jordens, meneskenes og tilværelsens evige forandring.

Det kan være noget smukt, noget dagligdags, noget surrealistisk.

At tænke i billeder, når man går rundt er en ekstra dimension at opleve livet på, meget intens– – den kommer igen til en , når man ser optagelsen.

 

Niels fascineres til stadighed af skønhed i forfald ikke mindst gamle døre ,det være sig græske, italienske,  franske,nusbekiske,nandulusiske ,peruvianske, cubanske eller fra Færøerne eller Myanmar, men også særheder, detaljer, natur, en farve eller en æstetisk oplevelse.

Niels Ove Pedersen har taget mange fotos af mennesker rundt om i verden under meget specielle livsforhold, det være sig ansigter, miliøer og skønhed midt i elendigheden.

Arbejdet med ”close ups” , hvor fantasien udfordres for at se meningen, interesserer mig meget.

På det seneste er jeg  begyndt at lave fotos på acryl composit,metalplader i store størrelser med zoom på livets mange fascinationer.

Jeg er uddannet tandlæge og har haft egen klinik i Spentrup og har arbejdet i branchen i 45 år og brugte også her fotografiet til dokumentationer, demonstrationer, præsentationer og hjælp til genopbygningen af ødelagte tænder og udseende.

Har dog ved siden af jobbet taget mig tid til at dyrke mine hobbies, som rejser, vin, gamle danske glas, fransk- og italiensk sprog, tennis , golf, datter og børnebørn.

Find kunstnerens

Udstillinger

Hellighåndshuset Randers

Fussingø Slot

Scandinavian art center Århus

Gl. Estrup

Skæring kirke

Randlev sognegård

Randers kulturhus

Filosofgangen Odense

Nørrehalds kunstforening Mellerup,

Galleri Grevelsgård Fausing.

Udsnit af Værker - oplev flere i vores galleri

Niels Ove Pedersen