Glasblomster

Teknik

Håndlavede blomster på rustfri stængel.

Andre detajler

Blomsterne er håndlavede, og der kan være variationer i forhold til det viste.

Dimensioner

ø8,5 cm.

Fragt

Du kan være tryg ved at købe i vores webshop. Vi sørger altid for solid og omhyggelig emballering.

PRIS

135,00 kr.

Del dette værk
Få fri fragt ved køb over 1499,-

Om Glasblomster

Grevelsgaard glas arbejder primært med fusing- og slumpning teknikker i floatglas (populært kaldet vinduesglas) og kunstglas fra Bullsey i USA.
Du kan læse mere om Grevelsgaard Glas HER

Glasblomster fra Grevelsgaard

Glasblomster fra Grevelsgaard er formet med kærlighed. Et unikt produkt til udsmykning af sin have – særdeles vellavet og ikke mindst elegant. De store valmueblomster og tulipaner af glas er monteret på en jernstang som med tiden bliver smuk rustrød. På den måde forenes de to dele, til en enhed. Blomsterne er håndlavede. Derfor findes der ikke 2 helt ens blomster, og kan fås i et utal af forskellige farvevarianter. Man skal ikke være bekymret for vind og vejr. Vær grundig med at placere jernstangen i jorden, og nyd det smukke kunstværk året rundt. Glasset er modstandsdygtigt over for frost så de kan sagtens stå ude om vinteren. De lyser smukt op i solens skarpe stråler.

Kunstneren af glasblomster

Vores smukke glasblomster er designet og gennemtænkt af Bettina Vahle. Udannet i arkitektens fag er hun meget kreativ, hvilket selvfølgelig afspejler sig I de mange flotte værker. Glasblomsterne er håndlavede og kan købes i rigtig mange udgaver. Med mange års erfaring og en stor passion for glaskunst skaber kunstneren unikke glasværker.  Man ikke gå galt i byen med f.eks. en glasvalmue i den klassiske farve rød eller en af sommerblomsterne som du ser på denne side. Bettina deltaget i flere masterclasses over hele verden, og har taget flere gode teknikker med hjem til Grevelsgaard. Kig vores sortiment igennem nu for glasblomster, og find en gave til dine nærmeste eller din egen have.

Materialet glas

Hos Grevelsgaard benyttes der flere teknikker til at udvikle glasværkerne -blandt andet fusing og slumpning. En metode hvor glasset koldt skæres til og derefter smeltes i en glasovn. Med denne metode smelter man flere lag glas sammen, og indarbejder den form man ønsker i glasset. Det giver gode muligheder for at udfolde sine kunstneriske evner. Læs mere om teknikkerne på vores side om Grevelsgaard glas lige her. Glas er altså et forunderligt materiale at arbejde med. Stærkt men samtidig meget skrøbeligt. Derfor kan man også komme frem til nogle helt specielle udtryk. Nogle mere livlige end andre. Kig efter glasblomster du kan lide her på siden.

Andre værker fra samme kunster

Scroll til toppen